Poronlihan tuotteistamisessa on meillä yksi punainen lanka -Tavoitteenamme on käyttää koko poronruho hyödyksi tarkoituksenmukaisimmalla tavalla. Siten, että tuo hieno ja perinteinen raaka-aine ruokaperinteessämme säilyttää sille kuuluvan aseman.

Tuotekehitys lähtee usein liikkeelle hulluista ja vähemmän hulluista ideosta, omista makumuistoista tai muistikuvista, miten se mummo touhusi siellä keittiössä tai hellan ääressä -taikka ne poromiehet metsässä nuotion loisteessa.

Seuraavaksi valitaan sopivat raaka-aineet ja mietitään, miten valmistusprosessi etenee. Tuotteen kehittäminen voi viedä monta vuotta, toisinaan se onnistuu helpostikin.

Tuotteille tehdään sertifioidussa laboratoriossa säilyvyys- ja muut testit laadun varmistamiseksi.

Loppujen lopuksi, asiakkaiden palaute viimeistelee tuotteen.